"ATMASYON PROJELERLE KARŞINIZDA DEĞİLİZ" "ATMASYON PROJELERLE KARŞINIZDA DEĞİLİZ"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak yerine şartlar öne sürmesini utanç verici olduğunu söyledi.


2 Günde 12 vatan evladının şehit olmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin teröre karşı ortak bildiriye imza atması CHP'nin atmamasına tepki geldi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Yüce Mecliste partilerin terörü lanetleyen ortak bildirisine imza atmak için şartlar öne sürmesi utanç verici bir tutum olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:

"CHP yönetimi, TBMM çatısı altında Türk Milletinin ve Mehmetçiğin yanında saf tutmak ve PKK terörünü lanetlemek yerine bahaneler ileri sürerek başka hesapların peşinde koşmuştur. CHP yönetiminin bu tutumu, Türkiye'nin milli güvenliği açısından elzem olan tezkereler konusundaki siyasi savrulmalarının bir devamı niteliğindedir. Mecliste ortak bildiriye katılmayıp imza atmayan CHP yönetimi, kamuoyundaki tepkileri görünce bir bildiri yayınlamak zorunda kalmıştır.  CHP yönetiminin bu tutumu, en temel meselelerde bile pusulası olmayan bir zihniyetin ispatıdır aynı zamanda kendileri içinde bir itirafnamedir. CHP yönetiminin bu tavrı, CHP’ye gönül vermiş vatandaşlarımızın terörle mücadele konusundaki yüksek desteği ve hassasiyeti ile de çatışmaktadır.  Kuşkusuz milletimiz bu çirkin siyasi hesapların değerlendirmesini zamanı geldiğinde en iyi şekilde yapacaktır. CHP üst yönetimi seçim kaygısıyla ne yaptığını bilememektedir. Seçimlerde destek bulma kaygısıyla terör örgütlerine destek veren siyasi figürlerin gönlünü kazanmak için ve onlarla ittifak yapabilmek adına ne yaptığını bilemeyen bir tutum içerisindedirler. Bu nedenle ki geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanımızın terör örgütü yandaşlarının yüzlerine bakarak söylediklerini üstlerine alınmış ve sonrasında cevap verme gereği hissetmişlerdir Her şey ayan beyan ortadadır. Genel başkanlık kongresinde durdukları selamdan niyetleri belliydi. Şüphesiz ki Selahattin Demirtaş’a “selam durandan” “hazır ol” a geçenden başka bir şey beklenemezdi. CHP yönetiminin milli hiçbir meselede milletten yana duruş sergilemediğine milletimiz defalarca tanıklık etmiştir. Bu yaşadığımız son olayda da türlü bahaneler üreterek terör örgütlerine karşı bir davranış sergilemekten kaçınmalarını da yine Yüce Türk Milletine havale ediyoruz."

412881571_10226161334834614_5437599731216550334_n