Avrupa Zonguldaklılar Derneği gençleri spora davet ediyor. Dernek üyelerine spor kulübünden indirim anlaşması yapıldı.

Kadın Kolları Başkanı Yardımcısı Türkan Çördük, “Öncelikle derneğimizin üyesi Hasan Miyanyedi’ye teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir projeyi sunduğu için, bizde başkanımız Mehmet Karakulak ve yönetimimiz ile projeyi değerlendirdik, girişimde bulunduk. Avrupa Zonguldaklılar Derneği olarak, Teakwondo Team Öztürk ile ileriye dönük çalışmalar için bir araya geldik. Ünal hocamızı zaten yıllardır kendim de tanıyorum, başarılarını da biliyorum. Derneğimizin gençleri olsun çevredeki gençler olsun spora teşvik etmek istiyoruz. Bizim çoğu gençlerimiz böyle bir spora çok sıcak bakmıyorlar. Gençleri bir arada toparlamak istiyoruz. Gençleri çevredeki kötü yollara düşmemesi için spora davet ediyoruz. Amacımız, gayemiz bizlerin budur. Geleceğin Türk gençlerine sahip çıkmamız lazım. Hayatta yaşamak önemli değil, iz bırakmak önemli. Avrupa Zonguldaklılar Dernek üyelerine de Ünal hocam spor kulübüne üye olanlara indirim yapacağı müjdesini verdi. Bizde dernek olarak böyle spor kulüplerini desteklememiz lazım” dedi.

 

 

Dernek Üyelerine İndirim

Dernek Üyesi Hasan Miyanyedi ise, “Avrupa Zonguldaklılar Dernek adında çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Derneğimiz hız kesmeden çalışmalar yapıyor. Dernek başkanımız Karakulak, yönetim, kadın kollarımız ve aktif üyelerimiz olsun hepsi elinden ne geliyorsa dernek adına yapıyorlar. Ünal hocamızın da bu ortak ileriye dönük çalışmamızı kabul etmesi bizi onurlandırdı. Avrupa Zonguldaklılar Dernek üyelerine de 10% indirim yapacağını söyledi. Gençlerimizi spor yapmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

 

Spor Hocası Ünal Öztürk, “40 senedir bu sporun içindeyim, 20 senedir Taekwondo Öztürk spor kulübünü çalıştırıyorum. Bugün Avrupa Zonguldaklılar Derneği olarak bizleri ziyaret ettiler. Dernek ve spor kulübü olarak bir anlaşma sağladık. Türkan hanım ve Hasan beye teşekkür ediyorum bu güzel projeyi sundukları için. Almanya’nın en başarılı Taekwondo spor kulüplerinden bir tanesiyiz. Almanya milli takıma 10 tane sporcu yetiştirdik. Kulübümüz adına çok başarılar elde ettik. Avrupa şampiyonluğu olanlar oldu, Almanya şampiyonluğu olanlar oldu. Tabii sponsorlar olmayınca bu iş çok zor oluyor. Devlette fazla destek vermiyor. Bizde Avrupa Zonguldaklılar Derneği ile bir arada gelecek için birlik beraberlik içinde çalışmalar yapacağız. Her iki derneğe de hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

(Haber:  Yılmaz Adıyaman - Gladbeck)