Avrupa Kdz.Ereğlililer Derneği, Kdz.Ereğli'deki Özel Anadolu ve Echomar Hastaneleri ile üyelerine ve birinci derece yakınlarının yüzde 20 ile 50 arasında oranlarda değişecek sağlık indirimlerinden faydalanabilmesi için anlaşma imzaladı.

İKİ ÖZEL HASTANE İLE DE ANLAŞMA TAMAM

Dernek Başkanı İsmail Aydın beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu ve Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi ile görüşerek, sağlık hizmetlerinden üyelerinin ve birinci derecelerinden yararlanması için anlaşma sağladı.

KISA SÜREDE HIZLI GİRİŞ YAPTI

Dernek Başkanı Aydın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kısa süre önce kurulan ve yasal işlemlerini tamamlayan Avrupa Kdz.Ereğlililer Derneği'nin sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdiğini söyledi.

ÜYELER VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI FAYDALANACAK

Derneğe Kdz.Ereğli'de ve Avrupa'nın farklı bölgelerinde yaşayan isimlerin üye olduğunu anlatan Aydın, "Bizler de bu doğrultuda gurbetçilerimizin Kdz.Ereğli'ye geldiklerinde onların yaşamlarını kolaylaştıracak, yaşayabilecekleri sıkıntıları en aza indirebilmek için çalışıyoruz. İlçemizdeki Özel Echomar ve Anadolu Hastanesi yöneticileri ile görüşerek üyelerimize ve üyelerimizin birinci derecedeki yakınlarının sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi için anlaşma sağladık. Yüzde 20 ile 50 arasında değişen oranlarda üyelerimiz ve birinci derece yakınları faydalanacak. Her iki hastanemizin yöneticilerine ve sağlık ekiplerine yakın ilgilerinden ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.

KORONAVİRÜS UYARISI

Kısa sürede iyi bir heyecan yakalandığını anlatan Aydın, ilçe genelinde koronavirüs sayısındaki artışa da dikkati çekerek, vatandaşları maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyardı.