Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetiminin  Oda üyeleriyle bir araya gelmeye devam ettiklerini bildirdi.  

Oda’dan gönderilen açıklama metni şu:

Oda Başkanımız Cevdet Civelek ekibiyle birlikte, bugün Kdz.Ereğli Umum Servis Araçları Derneği’nde oda üyelerimizle bir araya gelerek çok güzel istişarelerimizi sürdürdük.

Ziyaretimizde bizleri tüm kadrosu ile karşılayan Dernek Başkanı Muhammet Başkan ve Oda üyelerimiz ile tam aile görüntüsü vermemiz bizlerin gücüne güç katmıştır.

Oda Başkanı Cevdet CİVELEK ziyarette yaptığı konuşmada “Bizler göreve geldiğimiz günden beri elimizi ve göğsümüzü taşın altına her zaman koymuşuzdur. Örneğin Odamıza bir mülkiyet kazandırdık. Bunun yanında Servis Araçları Derneğimizi de kiradan kurtardık. Bize her ulaşan Oda üyelerimize en iyi hizmetimizi sunduk. Odamızı en iyi şekilde temsil ettik ve temsil etmeye devam edeceğiz. Biz Oda üyelerimizle bir aileyiz. Bizlerden başkası derdimizi çözemez. Bunun için çalışmalarımıza destek vermenize çok teşekkür ederiz.  Bugün güzel bir ortamda bir arada olmanın memnuniyetindeyiz.” Şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Muhammet Başkan, Başkanımız Civelek’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler sizleri biliyoruz. Yapmış olduğunuz desteklerinize teşekkür ederiz.” Dedi.

Oda Üyeleriyle yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından Başkanımız Civelek, Dernek Başkanı Muhammet Başkan’ın doğum gününü pasta ile kutladı. Ziyaret Odamızın üyeleriyle toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.