Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü üyeleri, Kovid-19 ile mücadele nedeniyle maske, hijyen ve mesafeye dikkat çekmek ve ekonomik sorunlar yaşayan esnafın yanında olmak amacıyla pazaryeri esnafına hijyen paketleri dağıttı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, önceki gün merkez pazar yerinde tezgah açan ve dükkanları bulunanlara dağıtılan paketlerde belirli sayıda cerrahi maske, antiseptik el-cilt solüsyonu ve antiviral cep mendili yer alıyor.



Dönem Başkanı Ahmet Fındık açıklamasında, "UR 2430. Bölge tarafından özel olarak hazırlanan bu hijyen paketlerini 7 odak noktamızdan biri olan "Temiz su ve Hijyen" çalışmalarımız kapsamında üyelerimiz ile birlikte bu alanda dükkanları olan esnafımıza, pazar yerinde tezgah açan abla ve abilerimize ücretsiz olarak bu paketleri dağıttık. Gönül isterdi ki çok daha fazla kişiye dağıtalım. Umuyorum ki pandemi sürecini en kısa sürede geride bırakıp, Ereğlimiz için hep birlikte güzel projelerde hep birlikte çalışmak için bir araya gelebiliriz. Katkı sağlayan üyelerimize teşekkürler." dedi.