Kdz. Ereğli Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, bölgede yetkili oldukları iş yerlerindeki üyeleri ile iftarlarda buluşmayı sürdürüyor.
Yılmaz, Bir yandan Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile sendikanın ortaklaşa düzenledikleri Büyük Anadolu Ereğli Otel’deki iftarlarda çalışanlarla bir araya gelirken, diğer yandan ise yetkili iş yerlerindeki iftarlara katılıyor.


Erdemir’deki yemekhanelerdeki iftarları, şirket bünyesindeki Erdemir Çelik Servis Merkezi’ndeki (Ersem) üyelerinin iftarları ile sürdüren Yılmaz, İlçedeki Organize Sanayi Bölgesinde yetkili oldukları Tat Metal AŞ’deki üyeleri ile de iftar organizasyonlarında yer alıyor.


Yılmaz, Çaycuma İlçesindeki Gersan Elektrik firmasına da giderek, buradaki üyeleri ile iftarda buluştu, iftarın ardından çay içerek sohbetlerde bulundu.
Yılmaz, katıldığı her iftarda, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak ile Ereğli İlçesinde sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını iletti.
 

ZİYARETLERE DE DEVAM
Diğer yandan, Yakup Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, yetkili iş yerlerinde ziyaretlerine devam ederken, iş yerlerindeki üyeler de gruplar halinde sendika ziyaretlerine devam ediyor.
Yılmaz, gerek iftarlarda gerekse ziyaretlerde üyelerinin yaklaşan Ramazan Bayramını da kutluyor.
Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, iş yerlerinin yanı sıra davet edildiği çeşitli iftarlara da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılıyor.