Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve ayrıca  Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, spor kulübünün yönetiminin 2017 - 2018 sezonu için anlaşmaya vardığı Antrenör Hüseyin Aydoğan ile makamında bir araya geldi.

Bu  görüşme sonrası resmen Kdz. Ereğli Belediyespor’un hocası olan Hüseyin Aydoğan ile bir süre sohbet eden Uysal,Ereğli futbolu seviyor, takımımız 3.Lig’e çıksın istiyor. Bizler bu yıl iyi bir yapılanma içine girerek iyi bir yönetim kurduk. Hedefimiz hafta sonu alınacak güzel sonuçlarla futbol severleri sevindirmek, sezon sonunda da şampiyonlukla mutlu etmek.”dedi.

Ereğli’yi çok beğendiğini ve burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Aydoğan’da, “ Ereğli’ye başarı ve şampiyonluk için geldim. İnancım odur ki, hep birlikte güzel günler göreceğiz.”dedi.





HÜSEYİN AYDOĞAN KİMDİR?

1968 yılında Kastamonu da doğan ve 2005 yılından bu yana sürdürdüğü antrenörlüğe Vefaspor kulübünün alt yapısında başlayan, Hüseyin Aydoğan, 2011-2012 sezonunda Fatih Karagümrükspor’u BAL Ligi’nden 3.Lige çıkarma başarısı gösterdi.

2013 -2014 sezonunda BAL Ligi takımlarından Sultanbeyli Belediyespor’u çalıştıran ve normal sezonda grup şampiyonu yaptığı takımı ile 3. Lige çıkma şansını Play-off finalinde kaybeden Aydoğan, bir sonraki sezon olan 2014-2015 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor’u da Bölgesel Amatör Lig şampiyonu yaparak 3’üncü lige çıkardı. Aydoğan evli ve 2 çocuk babası.