CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Belediye Meclis üyesi Emine Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Kadın Kolları Başkanı Haibe Sotka’nın yaşamını yitirmesini ardından boşalan başkanlık için olağan üstü kongre gerçekleştirildi. CHP Alaplı İlçe Örgütü binasında tüm üyelerin katılımıyla yapılan kongrede üyelerin tamamının oylarını alan CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi Emine Uysal Başkan seçildi. 

Kongrenin ardından Başkan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Uysal,  “Bir süre önce aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz başkanımız Hasibe Sotka ablamızın ardından başkanlık için olağan üstü kongremizi gerçekleştirdik. Bizlere her zaman örnek olan değerli başkanımızı asla unutmayacağız. Ondan devir aldığımız bayrağı en üst seviyelere çıkarmak için tüm kadın kollarımızla birlikte büyük bir özveri ile çalışacağız. Ben ayrımızdan ayrılan başkanımız değerli büyüğümüz Hasibe Sotka ablamıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Bu vesile olağan üstü kongremiz ilçemiz, bölgemiz ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Nuri Tekin, CHP Kadın Kolları Başkanı seçilen Emine Uysal’a görevinde başarıları dilediğini söyledi.