Ak Parti'den Kdz.Ereğli Belediye Başkanı seçilen Opr.Dr.Hüseyin Uysal beraberinde Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'ın danışmanı İbrahim Cöbek ile Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen ve 2 kişinin silahla yaralandığı olayın ardından hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti.

Sağlılk durumları hakkında bilgi alan Uysal, "Bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyor, hoşgörü ve sevginin ön planda tutulmasını istiyoruz" dedi.

Hastane önünde toplanan kalabalıktan olay ile ilgili bilgi alan Uysal, yaralı S.K. ve İ.K.'ye geçmiş olsun diledi. Uysal yaralıların sağlık durumu ile ilgili Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'a bilgi verdi. 

 

KÖYLÜLER TEPKİLİ

Muhtarlık seçimini kaybeden muhtarın oğlunun iki yeni muhtar azasını silahla yaralaması köylülerin yanı sıra olayı duyan vatandaşların da büyük tepkisini çekti. Hastane önünde toplanan kalabalık öfkeliydi. Köylüler, "Sesimiz çıkmıyor efendilik yapıyoruz diye tepemize binmeye çalışıyorlar. Daha önce de bu kişi köyümüzde bazı vatandaşları tehdit etmiş, isim vermiş bunlarla görüşeceğim demiş. Köylü halkını kimsenin huzursuz etmeye hakkı yoktur. Buna asla müsade etmeyeceğiz. Biz sonuna kadar milletvekilimiz ve belediye başkanı seçilen adayımızın arkasındayız, herkes bunu böyle bilsin" dediler.