Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ankara dönüşü soluğu mahallelerde aldı. Uysal, daha önce halk toplantıları yaptığı Bağlık, Müftü ve Murtaza mahallelerini bu kez daire müdürleri ile gezerek sorunları yerinde gördü.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 3 günlük Ankara temaslarının ardından Ereğli’ye dönerken, soluğu bir süre önce halk toplantılarını yaptığı Bağlık, Müftü ve Murtaza mahallelerinde aldı.

Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı ve Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar ile birlikte 3 mahalleyi gezen Başkan Uysal, halkın ilettiği tüm sorunları yerinde gördü.

 

ALTERNATİF YOL İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK

Başkan Uysal’ın gün içindeki ilk durağı Bağlık Mahallesi oldu. Belediye Meclis Üyesi Salih Kumaş ve Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan Başkan Uysal, halk toplantısında öne çıkan yol talebi konusunda incelemelerde bulundu.

Uysal, 1 nolu Sakindere Sokak ile Forteks sitesini birbirine bağlayacak imar yolunun açılması için  ön çalışma yapılması, 1’nolu Sakindere Sokak’a talep edilen çocuk parkı ve oyun alanının da en kısa sürede  yapılması talimatını verdi.

Başkan Uysal, Bağlık Mahallesi sınırlarından akan Dombay deresinin ıslahı konusunda önümüzdeki günlerde DSİ yetkilileri ile bir araya gelineceğini de söyledi.

 

MÜFTÜ VE MURTAZA MAHALLELERİNİ GEZDİ

Başkan Uysal, gün içinde Müftü ve Murtaza Mahallerini de gezerek, halk toplantılarında kendisine iletilen sorunları yerinde gördü. Uysal, Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş ve Murtaza Mahallesi Muhtarı Nihat Eken birlikte söz konusu mahallerdeki incelemelerde öne çıkan, yağmurlama hattı, çocuk parkı ve buna benzer istek ve taleplerin kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.

Başkan Uysal’ın hafta sonu programında Hamzafakıhlı, Belen ve Bölücek mahalleleri var.