Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın  Güldere Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştuğunu Ak Parti Kdz.Ereğli  Seçim Koordinasyon Merkezi şöyle açıkladı:

 

Hüseyin Uysal, mahalle turlarını sürdürüyor. Başkan Uysal, bu akşamda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini Gülderelilere anlatarak, Evet için destek istedi.

Mahalle Muhtarı Ali Tezcan ve Güldereliler tarafından karşılanan Başkan Uysal, Güldere’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunduktan sonra vatandaşların da istek ve taleplerini aldı.






BİZLER HEM CUMHURBAŞKANINI HEM DE HÜKÜMETİ SEÇECEĞİZ

Başkan Uysal, konuşmasında şu ifadeleri öne çıkardı;

“Cumhurbaşkanı ve meclisin aynı anda seçileceği bir seçim sistemini oylayacağız. Yüzde 50+1 oy ile Cumhurbaşkanı seçileceği için bizler hem hükümeti seçmiş olacağız, hem de güvenoyunu halk olarak biz vermiş olacağız. Ülkemizde askeri, elit grup ve bürokratik vesayet vardı. Askeri vesayetle elit vesayet kısmen bitti. Bürokratik vesayetinde kalkması gerekiyor. Buda evet sonucuyla mümkün.


SORUNLARIMIZI TORUNLARIMIZA BIRAKMAMAK İÇİN ‘EVET’ DİYECEĞİZ

Sorunlarımızı torunlarımıza bırakmamak için evet diyeceğiz. Gelecek yüzyıllara hazırlanmak için, evet diyeceğiz. Ülkemizde istikrarlı hükümet olsun diye evet diyeceğiz. Biz bu topraklarda bu bayrak altında yaşayanlar olarak devletimizin bekası için evet diyeceğiz. Düşmanlarımızı sevindirmemek için evet diyeceğiz. “

Sözlerini “Ülkemiz büyüsün, güçlü hükümetler gelsin.” diyerek noktalayan Başkan Uysal’ın konuşmalarına, Güldereliler alkışlar ve ‘Evet’ sözleriyle karşılık verdi.