Kdz.Ereğli'de hafif ticari aracın çarptığı kadının yaralanmasının ardından mahalle sakinleri tarafından bir süre trafiğe kapatılan Ereğli-Zonguldak karayolunun Göçmenler mevkisinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal incelemelerde bulundu.

Kepez ve Kavaklık Mahalle muhtarlarının yanı sıra daire müdürlerinin de yer aldığı incelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan Uysal, yaşanan üzücü kaza sonrası mahalle sakinlerinin bölgede yaşanan diğer kazalara da dikkati çekmek için yol kapatma eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Vatandaşların taleplerini dinlediklerini ve çözümü noktasında harekete geçtiklerini anlatan Uysal, "Gerekli incelemelerimize başladık. Söz konusu bölgede en kısa sürede gerekli tedbirleri almaya çalışacağız" dedi.







- Olay

Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak mevkisinde Ö.F.A. (29) idaresindeki 67 LY 671 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan İncinaz Moğol'a (55) çarptı. Kazadan sonra mahalle sakinleri, bölgede yaşanan kazalara tepki göstererek, yolu trafiğe kapattı. Bir süre kapalı kalan yol olay yerine gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın gerekli çalışmaların yapılacağını söylemesi ile yeniden ulaşıma açıldı.