Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Bozhane’de belediyenin yeniden hizmete açtığı çay bahçesinde ilçenin mahalle muhtarları ile biraraya gelip önerileri ve talepleri görüştü.

 

Belediyenin basın bürosundan konuyla ilgili gönderilen yazılı açıklama ise aynen şu şekilde:

 

“Aynı zamanda Kıyıcak Mahallesi Muhtarı da olan Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Korubaşı Muhtarı Kemal Muratoğlu, Kavaklık Muhtarı Nazif Kaplan, Elmatepe Muhtarı Muammer Arslan, Uzun Çayır Muhtarı Şaban Özcan, Hamzafakıhlı Muhtarı Recep Çınar, Sarıkorkmaz Muhtarı Ali Kocatürk, Belen Yeni Mahalle Muhtarı Nayim Kaya, Kepez Muhtarı Baki Karaarslan, Kirmanlı Muhtarı Nurettin Yaman, Kışla Muhtarı Muhammet Demir ve Bölücek Muhtarı İsmail Şişman ile bir araya gelen Uysal,  hem muhtarlarla bayramlaştı, hem de mahallelerin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu.

 

Belediye Çay Bahçesi’ndeki sohbet sonrası beraberindeki muhtarlarla birlikte Ören Mahallesine geçen ve burada mahalle muhtarı Halil Sever’in evine konuk olan Uysal, daha sonra da, Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan’ın konuğu oldu. Uysal her iki mahallede de halkla bayramlaştı, çocuklarla yakından ilgilenip sohbet etti.”

 

(Haber Merkezi)