Vekeleten baktığı Ereğli Belediye Başkanlığında ilk icraatı olarak Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek'i görevden alma girişiminde bulunan Ak Partili Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi'nin Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın ilçeye dönerek basın toplantısı öncesi ve sonrası gelişmeleri Başkanlık katında bulunan oda da tek başına takip ettiği öğrenildi. Başkan Uysal'ın Ereğli'ye gelmesinin hemen ardından Ekşi'nin yanında bulunan bir diğer Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan Pınarcık ise belediyeden ayrıldı.

 

Öte yandan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek diğer başkan yardımcıları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar ile Ereğli Belediyesi'nden çıkarak sahilden Bozhane'ye kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Vatandaşların alkışları ve destekleri ile karşılaşan Uysal, gösterilen ilgiye teşekkür etti, amaçlarının Ereğli'ye hizmet getirmek olduğunu söyledi.

 

Başkan Uysal ve Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek'e Bozhane'de bulunan belediye sosyal tesisinde, "Biz Ereğliyiz" yazılı çiçek takdim edildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)