Alaplı Tüm İşçi Emeklileri Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen ve 75 üyenin oy kullandığı seçim de 75 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Kazım Uysal başkanlığa yeniden seçildi.
Alaplı İlçesinde Tüm İşçi Emeklileri Derneği 1. Olağan Genel Kurulu 7 Kasım 2009 Cumartesi günü Dernek Binasında yapıldı.
Genel Kurula Tüm İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, Genel Merkez Yönetimi, Zonguldak İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Ereğli Şube Başkanı Necati Vurgun, Devrek Şube Başkanı Süreyya Aktaş, Alaplı Şube Başkanı Kazım Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri ve emekliler katıldı.
Genel Kurulda konuşma yapan Alaplı Tüm İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Kazım Uysal, "14 Mayıs 2009 tarihinde oluşturulan Şube Yönetimi Kurulu olarak o zamandan bu yana derneğimize layık olacak çalışmalar içinde bulunduk. Bu zaman içinde Genel Merkezimizin başta Genel Başkanımız ve Merkez Yönetiminin büyük desteklerini gördük. Kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.
Yine bu zaman zarfında İl Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Ereğli Şube Başkanı Necati Vurgun, Devrek Şube Başkanı Süreyya Aktaş'a teşekkür ederiz.
Değerli emekliler bu kısa zaman içinde 360 ton kömür yazıp bunun 260 tonunu dağıttık. Kalanı da önümüzdeki hafta içerisinde tamamlayacağız. Burada sizlere el ilanı ve basın yoluyla aydınlatmaya çalıştık. Vali Erdal Ata'yı Zonguldak ve İlçelerdeki dernekleri ziyaret ederek İşçi Lokali için müracaatta bulunduk. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu'na dileklerimizi ilettik. Alaplı'da Emekliler Lokali emeklinin buluşma noktası için gerekli çalışmalar yapılacaktır" dedi.
Tüm İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan da konuşmasında Alaplı İlçesinde Tüm İşçi Emeklileri Derneği 1. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olmasını diledi. Yeni Yönetime başarılar temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kapalı zarf usulü ile yapılan ve 75 üyenin oy kullandığı seçimlerde 75 üyenin oyunu alan Kazım Uysal yeniden başkanlığa seçildi. Derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.
Yönetim Kurulu: Kazım Uysal, Kadir Yaman, Hayri Meşe, Dündar Yazgan, Hasan Orhan
Yönetim Kurulu Yedek: Necmettin Yaşar, İbrahim Gündoğdu, İbrahim Bayzıt, Erol Gülten, Şaban Uysal.