A k Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan,Kırmacı ve Çeştepe'de iki ayrı toplantıya katıldı. "Avrupa kenti denilen ilçenin en güzel yerleşim alanı hafriyat, beton ve  çöp yığını" diyen Candan, "Buranın neresi Avrupa kenti?" dedi.

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkan Adayı Opr.Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Bozkuş'un ev sahipliğinde bayanlara yönelik olarak yapılan Kırmacı mahallesindeki toplantıya katıldı. Çok sayıda ev hanımının katıldığı toplantıdaki konuşmasına  "Ereğli'nin en güzel bölgesi olan bu mevkii maalesef hafriyat, beton, çöp yığını haline gelmiş Belediyenin bütün arızalı işleri burada. Buranın neresi Avrupa kenti. Bu bölgelere yazık, günah." diyerek başlayan Candan, "Bu bölgeyi  kötü görüntülerden arındıracak çok ciddi projelerimiz var.Sizler içinizden biri olan Halil Bozkuş ve adayımız Hüseyin Uysal'a destek verirseniz  kısa sürede nelerin değiştiğini göreceksiniz." şeklinde konuştu.

Başkan adayı Uysal da yaptığı konuşmada Kırmacı sakinlerinden destek istedi. 

Candan ve beraberindekiler daha sonra  Kırmacı Mahallesi sınırları içinde yer alan Çeştepe mevkisine geçerek buradaki  ev toplantısına katıldı.Burada da toplantıya katılanlara hitap eden Candan, Milletvekilliği döneminde yapılan hizmetleri anlatırken, "Yıllardır muhalefette olan belediyeyi almamız artık şart. Her şeyi tadında bırakmak lazım. 20 yıl yeter. Ereğli kimsenin tapulu malı değil.Ama belediye başkanı hep bana hep bana diyor, başka bir şey demiyor" ifadelerini kullandı.