Saadet Partisi’nden Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı olan Gökhan Göktaş, sosyal paylaşım sitesinden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı seçilen Opr.Dr.Hüseyin Uysal’a destek verdi.

 

Dürüst ve düzgün insanlar görev aldığı sürece her türlü desteği vermeye devam edeceğini vurgulayan Göktaş, güzelleşen ve zenginleşen Ereğli’de kavganın da azalacağına dikkati çekti.

 

Göktaş’ın açıklamaları şu şekilde: “Seçimlerden önce AKP yi destekleyen bazı belediyeci arkadaşlara hep şöyle dedim; ‘Arkadaşlar siz Türkiye de ki AKP nin halini görmüyor musunuz? 12 yıldır yaşananlar bize gösterdi ki, AKP fazla dürüst adamları kadrolarda tutmaz, eğer kazanırlarsa ilk sizi yerler. Ama seçim sonrası şaşırdım, baktım dürüstlüğüne kefil olduğum insanlar görevlerinden uzaklaştırılmadılar, yükselenler bile oldu. Ve o günden beri zaten şahsı ile ilgili "dürüsttür, yemez, yedirmez" diye defalarca duyduğum sayın belediye başkanımız Hüseyin UYSAL'a pozitif bakmaya başladım ve her açıklamamda destek verdim, sırf muhalafet olsun, çamur at izi kalsın diye yapılan eleştirilere kendi partililerinden çok ben göğüs gerdim. Çünkü yetimin hakkıydı söz konusu olan, Ereğli'nin menfaatiydi söz konusu olan. Dürüst ve düzgün insanlar görev aldığı sürece bende desteğime her daim devam edeceğim. Evet bunda çıkarım var, çünkü bir siyasi olarak yetimin hakkı da bizim boynumuzda. Evet çıkarım var Ereğli de yaşıyorsam Ereğli güzelleştikçe benim yaşamım güzelleşir. Evet çıkarım var Ereğli de ekonomi büyüdükçe ben de dahil bütün esnafın ekonomisi de büyür. Evet çıkarım var güzelleşen, zenginleşen Ereğli de kavga azalır, kavga azalınca şehir huzurlu olur ve bende daha huzurlu bir şehirde yaşarım. Sizin çıkarınız yok mu peki?”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)