Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Azar’ı daha sonra da Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim faaliyetlerini sürdüren bölgenin önemli istihdam kapılarından Tat Metal’in davetlisi oldu.

Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Soner Yavuz ve Fakülte Sekreteri Nevzat Oğuz’un da hazır bulunduğu ziyarette Ereğli Devlet Hastanesi eski hizmet binasının da içerisinde bulunduğu alanın Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devir edilmesine ilişkin süreç hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Uysal’ın ziyareti sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna aktarılırken şu ifadelere yer verildi:

“Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, Dekan Yardımcısı Doç.Dr Soner Yavuz ve Fakülte Sekreteri Nevzat Oğuz’u ziyaretimde eğitim üzerine sohbet ettik. Kendileri de, eski Devlet Hastanesi binasının üniversite kampüsüne dönüştürülmesini umutla bekliyor. İnşallah yakında Ereğli halkına müjdeyi vereceğiz”

TAT METAL ZİYARETİ

Ziyaret ile ilgili Uysal’ın açıklaması şu şekilde: Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu’nun davetlisi olarak Organize Sanayi Bölgesindeydim. Sayın Tatoğlu’nun yanı sıra, Us Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Us, Er lider Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Manay, Tatsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yeşilusta ve Çınar Boru Genel Koordinatörü Ali Turan ile birlikte OSB ve Ereğli ekonomisini konuştuk.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)