Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaşanan sel felaketinin ardından Ereğli ve çevresindeki tüm acil olaylara anında müdahale eden ve bir çok canın kurtarılmasını sağlayan itfaiye ekibi başta olmak üzere tüm birimlere teşekkür etti.

 

Uysal, Göleviç’teki kurtarma çalışmasının da sonuna yetişti ve yetkililerden bilgi aldıktan sonra Gazeteniz Önder’in muhabirine yaptığı açıklamada, “İtfaiyemizin tüm talepleri yerine getirilecektir. Anlaşılan o ki bu bölge bizim. Biz de bizim bölgemizdeki her türlü olaya anında müdahale eden ve başalı olan itfaiyemizin isteklerini yerine getireceğiz. Motosikletler alacağız. Ara sokaklara giren ve olaylara müdahale edebilme yeteneğimizi güçlendireceğiz” dedi.

 

Belediye Başkanı Uysal, bu konuda Erdemir başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliğine gideceklerini de ifade ederken, “insan canından daha önemlisi yok. Bugün gösterilen başarıyı asla unutmayacağız. Tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum” sözleriyle görüşlerini ifade ettikten sonra, kurtarma ekiplerinin tümünü tek tek tokalaşarak kutladı.