Kdz.Ereğli Belediyesinin işletmesinde faaliyete geçecek olan yeni sosyal tesiste incelemelerde bulunan Belediye  Başkanı  Hüseyin Uysal,  Çilek Cafe ve Bozhane Cafe’den sonra adını halkımızla belirleyeceğimiz yeni sosyal tesisimiz 2 hafta içinde faaliyetlerine başlayacak” dediği açıklandı.

Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklama şöyle:

Hüseyin Uysal, yeni dönemde Belediye işletmesinde faaliyete geçecek olan sahil bandındaki sosyal tesiste yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve İşletme ve İştirakler Müdürü İsmail Başel’in hazır bulunduğu incelemede Başkan Uysal, Belediyenin yeni sosyal tesisinde çalışmaların kısa sürede bitirilerek sezona hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

Uysal, yeni sosyal tesisin ismini ilçe halkıyla birlikte belirleyeceklerini söyleyerek; “Çilek Cafe ve Bozhane Cafe’den sonra belediye bünyemizde faaliyete geçecek bu sosyal tesisimizin ismini halkımızla birlikte belirleyeceğiz. Faaliyete geçtiği gün ismi de netleşmiş olacak. Tesis için ihtiyaç duyulan malzemelerin alımlarını yaptık, tadilat ve bakım çalışmaları sürüyor. 2 hafta içerisinde faaliyetlerine başlamış olacak. İçerisinde çocuklarımızın ücretsiz olarak yararlanabileceği park bölümü de olmak üzere, halkımıza belediyemiz işletmesinde yeni bir yaşam alanı oluşturmuş olacağız” dedi.