Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın, Pazar günü Süleymanbeyler ve Kepez pazarını gezdiği gün içindeki 3 sünnet düğününe katıldığı bildirildi.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr Hüseyin Uysal, Pazar gününe Süleymanbeyler gezisi ile başladı. Burada esnafı tek tek gezen ve bölgede kurulan Pazar yerini de ziyaret eden Uysal, hem esnaf hem de vatandaşın geçmiş Bayram’ını kutladı, Ereğli ve bölge üzerine sohbet etti. Uysal’a Süleymanbeyler gezisi sırasında Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Belediye Meclis Üyeleri Reşat Latif ve Hasan Pınarcık, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı ve Kazım Beceren, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, bazı muhtarlar ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

 

 

KEPEZ PAZAR YERİ İÇİN TALİMAT !

Uysal, Süleymanbeyler’in ardından Kepez Pazarını gezdi. Burada hem mahalle hem de mahalle de kurulan Pazar ile ilgili olarak Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan’dan bilgiler alan Uysal, çok sayıda Pazar esnafının bölgede tuvalet ihtiyacı olduğuna yönelik talepleri ile karşılaştı. Uysal, bu eksikliğin derhal giderilmesi talimatını verdi.

 

3 AYRI SÜNNET TÖRENİNE KATILDI

Uysal, gün içinde 3 sünnet davetine de iştirak etti. Uysal, ilk olarak Gebe köyünde Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek’in yeğeni, Uğur- Filiz Cöbek çiftinin çocukları Atakan Cöbek’in sünnet törenine katıldı. Uysal’ın bir başka durağı da, çoğunlukla esmer vatandaşların yaşadığı Kıyıcak Mahallesi Karabacak Sokak’taki Yılmaz- Gülkadın çiftinin çocukları Ferhat Serhat Demirci’nin sünnet töreni idi. Burada sevgi gösterileri ile karşılanan Uysal, yaptığı kısa konuşmada, “Bu sevgi ve güvene layık olma çabasındayım. “dedi.

Uysal, ayrıca Topçalı’da da, Mustafa –Yasemin çiftinin çocukları Oğulcan Aksoy’un sünnetine katıldı, günü Sarıkokmaz Mahallesi ziyareti ile tamamladı.

 

(Haber Merkezi)