İlçe Kaymakamı Madenoğlu, “Biz devleti sadece, kurumlarıyla beraber kendi işini yapan, sivil toplum kuruluşları ya da diğer yerel kuruluşlardan destek almadan işlerini yapan bir mekanizma olarak görmüyoruz. Devletimiz tümü ile bir bütündür ve toplumumuzu oluşturan kesimlerden sivil toplum kuruluşu kesimleri de önemli bir güç kaynağıdır” dedi.

 

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetimi Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulundu, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde de son dönemlerde yaşanan terör saldırılarından duyulan üzüntüyü dile getirdi.

 

137 MUHTARLIK VAR

Dernek Başkanı Şükrü Kılıç, İlçe Kaymakamı Madenoğlu’na gerçekleştirdiği “hayırlı olsun” ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Karadeniz Ereğli’de 137 muhtarlık vardır. Muhtarlarımız ve derneğimiz yönetim kurulu adına size teşekkür ediyoruz, ilçemize hoş geldiniz. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman emrinizde ve yanınızdayız” dedi.

 


“ŞÜPHEMİZ YOK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Madenoğlu, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, “Bizi, muhtarlarımızla beraber, köy ve mahalle işlerimizi diğer kuruluşlarla birlikte yaparken, bu desteğin derneğinizden geleceğini olan şüphemiz yoktur. Biz devleti sadece, kurumlarıyla beraber kendi işini yapan, sivil toplum kuruluşları ya da diğer yerel kuruluşlardan destek almadan işlerini yapan bir mekanizma olarak görmüyoruz.

 

“DEVLETİMİZ BİR BÜTÜNDÜR”

Devletimiz tümü ile bir bütündür ve toplumumuzu oluşturan kesimlerden sivil toplum kuruluşu kesimleri de önemli bir güç kaynağıdır. Ziyaretiniz görevimizin başında bizlere moral ve güç olarak takviye sağlamıştır. Uyum ve ahenk halinde beraber çalışacağız. Sorunları sizlerden dinleyeceğim, köylere ve mahallelere gideceğiz. Yerinde, vatandaşlarımızla hasbihal edeceğiz. Bu şekilde ilçemize, ülkemize ve güzel vatanımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.

 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Muhtarlar Derneği Yönetimi daha sonra Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret etti. Son günlerde artan terör saldırılarını kınayan Kılıç, “Ülkemizde yaşanan terör saldırılarının ardından şehit haberlerini duymaktan büyük üzüntü içindeyiz. Ereğli’nin güvenliği için yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz. Ereğli’miz büyük bir ilçedir. Ülkemizin, çeşitli illerinde olan olaylardan dolayı Türkiye’mizin başı sağ olsun. Acınız, bizim acımızdır. Muhtarlar Derneği ve sivil toplum kuruluşları olarak her zaman yanınızdayız. Emniyet teşkilatımızın her zaman destekçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz.”

Ziyaret nedeniyle teşekkür ettiği muhtarlara konuşan Müdür Özgen ise “görüşünü aldığımız, fikir paylaşımında bulunduğumuz muhtar arkadaşlarımız var. Hepinizi bir arada toplu halde görmek beni sevindirdi” ifadelerini kullandı.

 

(Haber Merkezi)