Maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarının ihtiyacını karşılayamayan 40 yaşındaki Reyhan Karakut, devletin ve hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.

Alaplı'da eşi tarafından terk edilen Reyhan Karakut, kızları 6.5 yaşındaki Kardelen ve 1.5 yaşındaki epilepsi hastası Ecrin ile birlikte 225 liraya tuttuğu bir kiralık evde yaşam mücadelesi veriyor. Maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarının ihtiyacını karşılamayan Karakut, kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor.
Çocukları için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan destek istediğini belirten Karakut, Benim ilkokul birinci sınıfa giden bir kızım ve 1,5 yaşında epilepsi hastası bir kızım var. Okula giden kızımın 340 milyon maaşı var, o parayla kira, elektrik ve su paramı verebiliyorum. Çocuklarımın diğer ihtiyaçlarını karşılayamıyorum. Bazı insanlar sana yardımcı olacağız diye başka yollara sevk etmeye çalışıyorlar. Ben bu şekilde yanlış yollara gitmek istemiyorum. Ben Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan ve hayırseverlerden yardım etmelerini bekliyorum. Kendim için değil evlatlarım için istiyorum. Bebeğim epilepsi hastası, onun her ihtiyacını karşılayamıyorum, önümüz kış, ben herkesin olduğu gibi bebeğimin de bakım maaşına bağlanmasını istiyorum. Bu şekilde bize yardım etmelerini istiyorum dedi.
Kendisine sığınabileceği bir kulübe ya da prefabrik bir ev istediğini belirten Karakut, Bizim buranın bir köyünde arazimiz var. O arazilerde yurt dışındaki kardeşimin üzerine olduğu için oradaki evimiz yok, orada sadece bir temel var, o arazide de olsa bir prefabrik ev yapsınlar, kiramı ödemekte zorlanıyorum, kira derdinde kurtulmak istiyorum diye konuştu.