Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı Üçköprü köyü mevkisinde meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişi de Kandilli den.

Edinilen bilgilere göre, Düzce Tem otoyolu Kaynaşlı Üçköprü Mevkiinde, saat 21.30 sırlarında İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Ömer Çetin idaresindeki 34 PB 712 plakalı oto, sürücünün dikkatsizliği sonucu önünde giden Özkan Güler idaresindeki 67 LC 175 plakalı otomobile çarptı. Her iki otomobil de yoldan çıkarak yol kenarındaki ormanlık alana uçtu. Kazada Özkan Gürler'in kullandığı otomobilde bulunan Esfendiyar Gürler (66) olay yerinde hayatını kaybetti.
Araçta sıkışan yaralılar Düzce Belediyesi itfaiyesine ait kaza kırım ve kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı. Aynı otomobilde bulunan Nevzat Kılıç ve Fevzi Gümüş ağır yaralı olarak götürüldüğü Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Aynı kazada Özkan Gürler, Aziz Gündoğdu, Ömer Çetin ve yanında yolcu olarak bulunan Öykü Derya Sevindik yaralandı.
Yaralılar 112 Acil Servis ambulanslarıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi ve Özel Hayri Sivrikaya Hastanelerine kaldırıldı.
Otoyol polisinin çalışması sonucu kaza yerinde ulaşım 30 dakikalık aksamanın ardından yeniden normale döndü. Jandarma meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza Kandilli de büyük şok ve üzüntü yarattı.