Zonguldak CHP merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve Alaplı Belediye Başkan Vekili Ramazan Akdeniz’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Merkez İlçe Başkanımız Partimize nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.




28 kişinin hayatını kaybettiği Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısı ve Diyarbakır Lice de gerçekleştirilen 7 askerimizin şehit olduğu hain terör saldırılarını kınadıklarını anlatan Tosun,   “Hain terörün dini, dili, mezhebi, sağı, solu, milleti olmadan güvenlik güçlerimize sivil halkımıza pervasızca yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize rahmet yakınlarına ve sevenlerine taziyelerimi sunuyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve bölgemizin huzuru, güvenliğini bozmaya çalışan bu alçak saldırıyı düzenleyenler görmezden gelenler şunu bilmelidirler ulusumuz tarihin hiçbir döneminde şartlar ne olursa olsun şer odaklarına boyun eğmemişlerdir, eğmeyeceklerdir. Üzüntümüz ve kederimiz çok büyüktür. “ diye konuştu.

Uzun’da Zonguldak İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle fikir alışverişinde bulunuyoruz. İlçe teşkilatımızın ardından Alaplı Belediyesini de ziyaret ettiklerini belirtti.