19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun seçim çalışmalarına ara vermeden Çatalağzı Beldesinde devam ederek, vatandaşlardan destek istedi. Bir dönem Belediye Başkanlığı yaptığı Çatalağzı halkı Ali Uzun’u adeta bağrına bastı.

Belediye Başkanlığı yaptığı Çatalağzı’nda Milletvekili gibi karşılanan Ali Uzun halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çatalağzı Belediyesi önüne geldiğinde şaşkınlığını gizleyemeyen Ali Uzun’a eski mesai arkadaşları kapı önünde merasim töreni gibi karşılama yaptı. Çatalağzı Beldesindeki bütün esnafları dolaştıktan sonra kurulu bulunan semt pazarını da ziyaret ederek vatandaş ve Pazar esnafıyla bir süre sohbet etti. Zaman zaman kaldırımdaki yoğun ilgi yüzünden yürümekte güçlük çeken Ali Uzun her esnafa girerek sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. 

4’LÜ GRUPTAN ÇIKARTILMALI
Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Âlim’i makamında ziyaret eden Ali Uzun, “TTK ve özel maden ocaklarımız için hayati önem taşıyan, ÇATES'in dörtlü gruptan çıkarılmasını bir an önce yapmalılar. Hepimizin bildiği gibi 2007 yılında da, daha önceki seçimlerde de Filyos projesi hep gündeme gelmiştir. Bu önemli proje için başta Bakanım Ömer Barutçu'nun ve milletvekili arkadaşlarımla beraber bizim önemli çalışmalarımız olmuş ama hükümetten düştükten sonra katkı sağlamamız mümkün olmamıştır” dedi. Bir dönem başkanlık yaptığı belediye çalışanlarını da unutmayan Ali Uzun çalışanları ziyaret etti. Ali Uzun başkanlık yaptığı dönemde duvarda asılı olan resmini görünce duygulu anlar yaşadı.