AK Parti eski İl Başkanı Celil Uzun, Zonguldak genelinde iyi bir milletvekili listesi yapıldığında ve ekip çalışması sağlandığında AK Parti'nin bölgede 4 milletvekili çıkaracağına inandığını söyledi.

ÇİMENOĞLU’NU AKP’DE GÖRMEK İSTERİZ

AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Celil Uzun, 2011 yerel seçimlerinde AK Parti'nin en az yüzde 45 oy alarak tek başına iktidar olacağını, Zonguldak genelinde iyi bir milletvekili listesi yapıldığında ve ekip çalışması sağlandığında AK Parti'nin bölgede 4 milletvekili çıkaracağına inandığını söyledi. Bir süre önce istifa eden Alaplı'nın bağımsız Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu'nun AK Parti'ye kazandırılması yönünde aylar önce açıklama yaptığını hatırlatan Uzun, “Elbette ki Çimenoğlu'nu AK Parti'de görmek isteriz. Ben zaten bunu aylar önce söylemiştim. Hem Çimenoğlu açısından, hem AK Parti açısından hem de Alaplı açısından doğru olan budur. Kendisinin bize yakın olduğunu biliyoruz. Çimenoğlu AK Parti'ye yakışır” dedi.

ÇATUROĞLU DOĞRU KARAR VERDİ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu'nun 2011 yılı genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için istifa etmemesinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Uzun, “AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu hem teşkilat, hem de kendi açısından doğru bir karar verdi. Kendisine bu konuda teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

 

ADAY ADAYI OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM

2011 yılı genel seçimlerinden milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü belirten Uzun, “Elbette aday adayıyım ama henüz çok erken. Aday adayı olmak için bazı şartların yerine oturması gerekiyor. Günü geldiğinde bunları değerlendireceğiz. Ama şunu söylemek isterim ki elbette aday adayı olmayı düşünüyorum” dedi.

TEK BAŞINA İKTİDAR YAPACAĞIZ

Zonguldak genelinde iyi bir milletvekili listesi yapıldığında ve ekip çalışması sağlandığında AK Parti'nin bölgede 4 milletvekili çıkaracağına inandıklarını ifade eden Uzun konuşmasını şöyle tamamladı: “Şunu söylemek istiyorum. Parti olarak dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, kim milletvekili adayı olursa olsun partimizi destekleyerek önce Zonguldak genelinde, sonra Türkiye genelinde partimizi tek başına iktidar yapmak için canla başla çalışmalıyız.”