Vatandaşların taleplerini dinleyen Anıl, daha sonra mahallede birçok noktada incelemelerde bulundu.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve teknik personel ile birlikte Uzun Mehmet   Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Seyfettin Yaman’ında katıldığı incelemelerde Başkan Yardımcısı Nezih Anıl mahallede yapılması istenilen yerlerde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, Uzun Mehmet Mahallesi’nde incelemelerde bulunduklarını belirterek “  Mahallelerde yapılacak çalışmaları yerinde tespit ediyoruz.   Mahallelerde var olan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklikleri yerinde inceleyip gidereceğiz.”dedi.          

Uzun Mehmet Mahallesi Seyfettin Yaman ise yapılan çalışmaları son derece önemsediklerini belirterek şunları söyledi:  Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ile devamlı görüşüyoruz, Belediye ekipleri rutin olarak mahallemize gelerek incelemelerde bulunuyor ve eksikleri gideriyor.

Nezih Anıl ve ekibine yaptığı bu ziyaretten ve incelemelerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak çalışmaları yerinde gösterme imkânı bulduk. Belediyemizin mahallemize yaptığı çalışmalardan dolayı Başta Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a ve ekibine mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.