Zonguldak'ta misafirliğe gittikleri teyzesinin 1. kattaki evinin balkonunda eniştesinin kucağından düşen 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti. Ağlayan bebeğin, psikolojisi bozuk olan eniştesi tarafından balkondan atıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta eşinden ayrı yaşayan 25 yaşındaki Ş.L, 1 yaşındaki oğlu P.L'yi de alarak Kapuz Caddesi'nde ikamet eden ablası G.Ö.'nün evine gitti. İddialara göre, gece saat 11.00 sıralarında abla G.Ö.'nün eşi A.Ö.'nün kucağındaki P.L 1. kattaki evin balkonundan yere çakıldı. Olayın şoku ile oğlunu düştüğü yerden alıp yaklaşık 100 metre koşan anne Ş.L, bir araca binerek oğlu P'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne yetiştirdi. Başının üzerine düşen P.L, ZKÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan bebeğin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

ENİŞTE GÖZALTINDA
Öte yandan, esnaf olduğu öğrenilen A.Ö.'nün, psikolojik sorunları nedeniyle minik P.L'yi balkondan attığı iddia edildi. Kaçarken polis tarafından yakalandığı öne sürülen şahsın sorgusu sürerken, olayın nasıl gerçekleştiği konusunda henüz net bir açıklamada bulunulmadı. Cumhuriyet savcısının incelemesi ve yapılan otopsinin ardından, minik P.L'nin cenazesi akrabalarına teslim edildi. Elvanpazarcık beldesine bağlı Hayat Mahallesi'ne getirilen cenaze, Kayabaşı Camii'nde kılınan öğle namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. Bitkin olduğu gözlemlenen anne Yeşim Lemiroğlu ise gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı. Polisin olayı aydınlatma çalışmaları sürerken, minik P.L'den geriye ailesi tarafından bir hafta önce çekilen ve 1. yaşını kutladığı fotoğrafları kaldı. Bu arada, eşi Ş.L'den boşanmak üzere olduğu öğrenilen baba C.L'nin ise birkaç yıldan bu yana Yalova'da ikamet ettiği öğrenildi.

 

ENİŞTE TUTUKLANDI

Zonguldak’ta 1 yaşındaki Poyraz bebeği elinden düşürüp ölmesine neden olan enişte Abdullah Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Anne Yeşim L. 1 yaşındaki bebeği Poyraz’ı alarak dün akşam Kapuz Mahallesi'nde ikamet eden kız kardeşi Gülümser ve Abdullah Ö. çiftinin evine misafirliğe gitti. İçeride Poyraz bebeği kucağına alarak seven enişte Abdullah Ö, balkona çıkardığı bebeği elinden kaydırarak düşürdü. Anne Yeşim L. tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Poyraz bebek, kurtarılamadı.
Polis tarafından gözaltına alınan Abdullah Ö, bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Enişte Abdullah Ö.'nün, ifadesinde "Salonda oynuyorduk, sonra balkona geçtik. Kollarımla havaya atarak oynarken elimden kaydırdım." dediği öğrenildi.