Alaplı'ya bağlı Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam 2010 Yılında 7 Kilometrelik Gümeli yolunun yapılması için Zonguldak Valisi Erdal Ata'dan söz aldıklarını bildirdi.
Beldenin gelişmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Saydam, göreve geldikleri günden bu yana aralıksız olarak belde yararına çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Gümeli'nin öncelikle yola ihtiyaç duyduğunu belirten Saydam, bu konuda 2010 Yılında Gümeli-Alaplı arasındaki 7 Kilometrelik yolun yapımı için Vali Erdal Ata'dan söz aldıklarını kaydetti.
Saydam yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"Öncelikle sel taşkınlarını önlemek için derelerimizi ıslak ettik. Beldemizin ana yolları ve yaylalarımızla ulaşımımızı sağlayan yollarımızın bakımını bitirdik.
Beldemizde ki mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en az seviyeye indirmek için gerekli kurumlarla iletişime geçerek kendilerine destek olmaya çalıştık" dedi.
Gümeli beldesini yaşanabilir bir hale getirmek amacında olduklarını belirten Saydam "Beldemizin öncelikli sorunu olan ulaşım sorununu çözmek için çalışıyoruz. Bu konuda Sayın Valimiz Erdal Ata, 2010 Yılında Gümeli-Alaplı arasındaki 7 Kilometrelik yolun yapılması için çalışma başlatacaklarının sözünü verdi."