Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner nezaretinde Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi ziyaret eden Vali Ayyıldız, İlimizde göreve başladığımdan bu yana ilçelerimizi, belde ve köylerimizi ziyaret etmeye çalışıyor, ziyaret ettiğimiz yerlerde sorunlar varsa yetkili arkadaşlarımızdan bilgiler alarak bu sorunları çözümler bulmaya çalışıyoruz. Bu günde Zonguldak'ımızın güzel ilçelerinden Devrek'i ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Semerci bizlere ziyarete gelmişti, bizimde bugünkü programımız bir nevi iadeyi ziyaret oldu. Başkanımız Semerci'ye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise, Valimizin ilk göreve başladığı günlerde kendilerini ziyaret etmiştik, sağ olsunlar bizlere nezaket ziyaretinde bulundular. Kendilerine belediyem ve personelim adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
Ziyarette; Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Naz-mi Öksüz hazır bulunur-ken, Vali Ayyıldız'a Başkan Semerci tarafından Devrek simidi ve kaşar peyniri ikramında bulunuldu.