​Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın  beraberindeki Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Cemalettin Çataklı, IL Müdür Yardımcısı Hasan Akçaalan ve Çaycuma İlçe Tarım ve Orman Müdürü Coşkun Ulutaş ile birlikte Çaycuma’nın İstasyon mahallesinde İl Özel İdaresi kaynakları kullanılarak yapılan 525 m2.lik plastik serada ile Ahatlı Köyünde Genç Çiftçi projesi kapsamında hibe destekle kurulan 5,5 dekar çilek üretim tesisinde incelemelerde bulunduğu açıklandı.

Sera alanında ve çilek bahçesinde vatandaşlarla da görüşen Vali Erdoğan Bektaş kendi elleri ile vatandaşlara çilek ikram etti . Ayruca işletme sahipleri ile görüşerek bilgi alan Bektaş üretimin önemine ve para kazanma yollarına değinerek şunları söyledi:

"Proje yapılırken üretim sonucunda para kazanılır mı diye bakarız. Bazen de tereddüt ederiz. Bugün gezdiğimiz sera ve çilek bahçesinde görüyoruz ki gelir elde etmek mümkün. O zaman projeler üretmekte sorun olmuyor. Bizde destek veriyoruz. Güzel sonuçlar çıkıyor. Üretici kendi ürününü aracısız pazarlayınca daha çok kazanıyor. Çiftçiye soruyoruz bu alandan geçim sağlar mısın? Aldığımız cevaplar olumlu. Bundan biz mutlu oluyoruz. Çiftçilerimize başarılar diliyor ve emekleri için teşekkür ediyorum."