Zonguldak Valiliği görevine atanan Erdoğan Bektaş’ın, Zonguldak  Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiği açıklandı.

Bölge Müdürlüğü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ yı makamında ziyaret eden Sayın Valimiz, ardından toplantı salonunda Bölge Müdür Yardımcıları, Şube ve İşletme Müdürlerimizle bir araya geldi. Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı tarafından Bölge Müdürlüğü ve Zonguldak İlinde yürütülen ormancılık çalışmalarının anlatıldığı sunumu izleyerek değerlendirmelerde bulundular.

 

Bölge Müdürümüz Zekeriya Beyazlı’ nın yaptığı sunumla Zonguldak ilinin ormanlık durumu, rehabilite çalışmaları, orman yangınlarıyla mücadele ağaçlandırma çalışmaları, mesire yerleri, Orköy, makine ve ikmal faaliyetleri ile yapılan yatırımlara ait veriler Sayın Valimize anlatıldı.

 

Sayın Valimiz; bölge müdürlüğümüzce yürütülen çalışmaların başarılı sonuçlar getirdiğini, orman teşkilatının işini iyi yapan bir aile olduğunu belirtti. Ormanlarla bu kadar iç içe olunca yollarımız elbette çokça buluşuyor, buluşacaktır.” Bölge Müdürümüz nezdinde tüm çalışanlarımızı tebrik ettiğini söyleyen Sayın Valimiz, Başarılı çalışmalarınızın artarak devamını dilediler.

 

Ziyaretin sonunda, Bölge Müdürümüz Sn. Beyazlı, “Zonguldak Valimiz Sn. Bektaş’ı Orman Bölge Müdürlüğünde misafir etmekten mutlu olduğunu söyleyerek, kurumumuza verdiğiniz değerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.