Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, önceki gün Kdz.Ereğli'deki bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkan Vekili Sevdekar Aras, MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İYİ Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, BBP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik ile öğretmenevinde bir araya gelen Kaymakam Çorumluoğlu'nun Ereğli Eğitim Kampüsü'nde gelinen çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz gün Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın gündeme bomba gibi düşen, "Ereğli'deki Eğitim Kampüsü" projesine ilişkin açıklamaları sıcaklığını koruyor.

Vali Bektaş, Ereğli'de Eğitim Kampüsü için yeni bir yer arayışı içerisinde olduklarını Ereğli Devlet Hastanesi'nin yıkılan eski binalarının bulunduğu ve üniversiteye tahsis edilen alanda fakülte yapılamayacağını belirtmiş, konu ile ilgili Kaymakam Çorumluoğlu ile Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın bir çalışma yürüttüğünü açıklamıştı.

Gerçekleşen toplantının resimleri ise bazı siyasi partilerin ilçe başkanları tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı, toplantının içeriğine ilişkin ise hiçbir bilgi verilmedi.