Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde görevli 2 öğretmen ve 22 öğrenci Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Kdz.Ereğli'ye geldi.

Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nden oluşan heyet Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Kdz.Ereğli'ye geldi. İlk gün ziyaret programında Kdz.Ereğli Limanında bulunan fırkateyn, Cehennemağzı Mağaraları ve Kdz.Ereğli Müzesinin gezilmesinin ardından Hatice Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ile Deniz Ticaret Odası ziyaret edilmesinin ardından akşam yemeğinde bir araya gelindi. Diğer gün ise Gazi Alemdar Gemi Müzesi'nin ardından Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları gezildi. Erdemir'de yenen öğle yemeğinin ardından Kdz.Ereğli Tersaneler bölgesini inceleyen Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi heyeti daha sonra ilçeden ayrıldı.

EREĞLİ'Yİ BEĞENDİLER
İlk günün akşamı Keşan Restaurant'ta gerçekleştirilen yemeğe Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem'de katıldı. Erdem, Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesinden oluşan heyeti Kdz.Ereğli'de karşılamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Heyeti de Kdz.Ereğli'yi çok beğendiklerini vurguladıkları konuşmada, "Kdz.Ereğli'nin tarihi ve turistlik yerlerinin yanı sıra önemli yerlerini de gezme fırsatı bulduk.
Çok yararlı bir gezi oldu, bize her konuda destek olan Hatice Erdem Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Deniz Ticaret Odası'na teşekkür ediyoruz" dediler.