AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,  1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

Kdz. Ereğli’nin en uzak yerleşim yeri olan Armutlu Cuma ve civarındaki 11 köyü gezen Çaturoğlu, halktan destek istedi, partisinin seçim beyannamesini anlattı. 

Kdz. Ereğli’de sırasıyla Öğbeler, Subaşı, Ova, Yeniköy, Kirencik, Sakalar, Aydın, İskenderli, Hacı Uslu, Yukarı Hocalar, Aşağı Hocalar ve Vakıf köylerini gezen Çaturoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, karşılaştığı tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Çaturoğlu’nun seçim çalışmalarında AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık partili grubu hazır bulundu.

Gittiği her yerde ilgi ile karşılaşan Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmalarda, seçimlerde son haftaya girildiğini kaydederek, işi sıkı tutmaya devam edeceklerini belirtti.

 Görev süresi içerisinde yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini ve vermeyeceklerini ifade eden Çaturoğlu, Türkiye’de var olan istikrarın yeniden devam etmesi için 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerine işaret ederek, AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatarak daha da güzel işler yapılacağını ifade etti.

Çaturoğlu, Ereğli ve köylerine gösterilen sevgiden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, Zonguldak ve Ereğli için çok güzel projeleri hayata sunacaklarını sözlerine ekledi.