Alaplı'da yağmur sonrasında taşar logar ve kanalizasyonlar  için başvurdukları Belediye Başkan Yardımcısı  İbrahim Şengün'ün telefonu yüzlerine kapatmasına tepki gösteren  vatandaşlar valiliğe şikayette bulundu.

Haber Merkezi: 3 Aralık tarihinde meydana gelen fırtınayla birlikte başlayan sağanak yağış sonrasında Kaymakamlık lojmanındaki Eli Adlı sitenin kapıcı dairesinin logar ve kanalizasyon sisteminin taşması üzerine belediyeye başvuran vatandaşlar, başkan yardımcısından aldıkları yanıt karşısında şaşkına uğramanın ötesinde bir de telefon yüzlerine kapatılınca konuyu Zonguldak Valiliğine bildirdiler.

Bu konuda site  sakinleri adına bir açıklama yapan Yaşar Önelge tepkilerini şöyle dile getirdi:

Doğal olarak site sakinleri  olarak Alaplı belediyesinden  suyun tahliyesi ve tıkanıklığın giderilmesi için  vidanjör aracı talep ettik..Başvurduğumuz zabıta  bürosu sorunumuza yanıt vermeyince Belediye Başkan Yardımcısı  Sn. İbrahim ŞENGÜN'den  cep telefonu aracılığıyla  vidanjör  aracının ücretini ödemek koşuluyla  gönderilmesini talep ettik. Bize ilk verdiği yanıtta  elemanlarının çok yorgun olduklarını ve gönderemeyeceğini beyan etti..Biz ısrarlı davranıp  talebimiz yenileyince ;

Adeta alay eder gibi 'Bu kadar ısrarcı olmayın,Şu anda saat 16.23 bu  pis su basma olayı  ya mesai bitiminden sonra olsaydı ne yapacaktınız ? ' deyip telefonu yüzümüze  kapattı.

Belediyenin temel görevlerinden olan bu hizmeti vermeyen ve adeta  alay eder gibi  yanıt verip telefonu yüzüme kapatan Sn İbrahim ŞENGÜN'den şikayetçi olduğumuzu ve hakkında  gerekenin  yapılmasını  başta Zonguldak valiliği  ilgili makamlara bildirmiş bulunmaktayız.