Kdz. Ereğli Kaymakamlığınca halkla buluşma ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

 

HUZUR VE SAĞLIKLI YAŞAM VURGUSU

Kaymakam Nazım Madenoğlu, Sarıkorkmaz Mahallesi'ndeki Sefa Camisi konferans salonunda toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için çalıştıklarını söyledi.

 

"MÜCADELE ORTAYA KOYACAĞIZ"

Sorunları zaman içerisinde çözme azmi ve gayretinde olduklarını anlatan Madenoğlu ,"Biz halkımıza hizmet etmenin her zaman hizmet etmenin heyecanını düşünüyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetlerden yararlanınca, mutlu olunca hepimiz mutlu oluyoruz. Ben ve arkadaşlarım hizmet etmek isteği ve arzusundalar. Sorunları en kısa zamanda çözmenin mücadelesini ortaya koyacağız" diye konuştu.

 

SORULAR KAYIT ALTINA ALINDI

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürleri, Sarıkorkmaz Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk'ün yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı. Toplantıda vatandaşlar Kaymakam ve daire müdürlerine yaşadıkları sorunları anlattı, çözümünü istedi. Bazı daire müdürlerinin yanıtlarından memnun olmayan Kaymakam Madenoğlu, "Sorunu erteleme değil çözümü noktasında olun" sözleri ile uyardı.

 



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)