Kdz.Ereğli Kaymakamlığınca halkla buluşma ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Nazım Madenoğlu, Köseler Mahallesi'ndeki İzmirlioğlu ilköğretim okulundaki toplantıda yaptığı konuşmada, belde, köy ve mahallelerde gerçekleştirilen toplantıların verimli geçtiğini söyledi.

 

"SORUNLAR MASAYA YATIRILIYOR"

Muhtar ve vatandaşların ilgililere sorunlarını birebir anlatma fırsatı bulduğunu anlatan Madenoğlu, "Biz de gelen talepler doğrultusunda sorunun nasıl çözüme kavuşturulacağını masaya yatırıyoruz. Belde, köy ve mahallelerimizde yaptığımız bu toplantılara halkımızın da katılım göstermesi bizleri mutlu ediyor. Halkımızın daha sağlıklı daha modern bir ortamda yaşamasına katkı sunabilmek için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekle mükellefiz" diye konuştu.

 

MADENOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Saip Erarslan da konuşmasında bu ortamın oluşmasını sağlayan Kaymakam Madenoğlu'na teşekkür ederek, "Mahalle halkımız sorunlarını birebir anlatma imkanı buldu. Birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarımızın üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum" dedi.

 

KATILIM YÜKSEKTİ

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, daire müdürlerinin yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)