Kdz.Ereğli Kaymakamlığı tarafından mahallelerde başlatılan ve vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini ilgili daire amirlerine doğrudan iletebildiği ‘Vatandaşlarımızla Buluşma’ toplantıları Süleymanlar Mahallesi’nde devam etti.

Mahalle sınırları içerisinde kalan Vergi Dairesi hizmet binasının konferans salonunda Kaymakam Nazım Madenoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Belediyeyi temsilen Park ve Bahçeler Müdürü Ethem Özdemir,  İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Süleymanlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Soyarslan, ilçedeki kamu daireleri ile sivil toplum kuruluşları ve bazı hizmet sektöründeki  özel kuruluşların yönetici ve temsilcileri katıldı.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada; yaklaşık bir ay önce başlattıkları mahalle toplantılarını sürdürdüklerini belirterek, “nüfus olarak büyük mahallelerimizden başlayarak mahallelerimizdeki toplantılarımıza devam ediyoruz. Bu toplantılarımızı sadece dostlar alışverişte görsün ya da gereği yapılsın anlamında bir düşünce ile değil devletimiz ile vatandaşımızı yan yana getirmek düşüncesiyle yapıyoruz. Bu toplantıları siz değerli vatandaşlarımızın bize muhtarınızın intikal ettirdiği sorunların dışında ya da belki de aynı sorunları söyleyebileceğinizi, bize intikal ettirebileceğinizi, dilek ve temennilerinizi dile getirebileceğinizi düşünerek yapıyoruz. Aslında bu bir anlamda kaynaşma toplantısıdır, halkımızla beraber olma toplantısıdır.”dedi.

Bulundukları makama sadece vatandaşa hizmet etmek için geldiklerini söyleyen Madenoğlu, “buradaki bütün daire müdürü arkadaşlarımız sizlere hizmet etmek için görevdeler. Bizlerin ve buradaki arkadaşların tamamının siz değerli halkımıza verebileceği bilgileri, becerileri, deneyimleri, tecrübeleri var. Bu arkadaşlarımızdan yararlanacağız. Bu anlamda bizlere hiç çekinmeden sıkıntı ve istekleriniz konusunda aklınızdan ne geçiyorsa bizlere intikal ettirin lütfen.”ifadelerine yer verdi.

Toplantı daha sonra mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini ilgili kurumun salondaki temsilcilerine iletmesi ile sürdü.