İŞKUR Zonguldak Bölge Müdürü Gönül Demirsu Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’ye veda ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İŞKUR’dan emekli olan Gönül Demirsu veda ziyareti kapsamında Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’ yi ziyaret ederek Başkan Mustafa Emen ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Veda ziyaretiyle ilgili konuşan Demirsu, “47 yıllık çalışma hayatımda görevde bulunduğum her yerde görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım ve hiç kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdim. Çalışma arkadaşlarımla birlikte abla kardeş hatta anne gibi davrandım. Görev sürem bitti ve emekliliği hak ederek bundan sonra emeklilik hayatıma başlamış bulunuyorum.Tanıdığım herkesten haklarını helal etmesini diliyorum. Benim hakkım var ise de helal olsun. İyi bir izlenim bıraktığıma inanıyorum, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ben Zonguldak’ta doğdum, büyüdüm. Burada hayatıma devam edeceğim. Bundan sonra bir değerlendirme yapıp üzerime düşen görev olursa da seve seve yapmaya hazırım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı (KGD) Mustafa Emen ise emekli olan Gönül Demirsu’ya bundan sonraki hayatında başarılar diledi.