Kdz. Ereğli Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Bostan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Koşma, Ersin Okan Yılmaz ve Devlet Hastanesi Kreşi öğrenci ve velileri Başkan Posbıyık'ı ziyaret etti.
Bakan Posbıyık'ı dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Bostancı Başkan Posbıyık'tan her zaman destek gördüklerini belirterek belediye tarafından yapılan etkinliklere destek vereceklerini ifade etti.
Başkan Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek "Dernek olarak sağlık alanında köylerimizde ve beldelerimizde yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyorum. Belediye olarak gerek derneğimize gerekse kreşimize her türlü desteği vermeye hazırız. Yaşamak sadece yemek içmek karnını doyurmak değil.
Belli konuda ön plana çıkmış kişiler mutlaka siyasi partilerde, sivil toplum örgütlerinde yer almalı ve çevresine, topluma fayda sağlamalı" dedi.
Devlet Hastanesi Kreşi öğrencileri Başkan Posbıyık'a çiçek verirken Başkan Posbıyık ise miniklere çocuklar için özel hazırlanan kültür yayınlarından vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.