Zonguldak Anafen Dershanesi, velilere yönelik "Kitap Okuma Sınavı" gerçekleştirdi.
Anafen Dershanesi'nde düzenlenen kitap okuma yarışmasına, 20 öğrenci velisi katıldı. Yarışma öncesi heyecanlı oldukları görülen veliler, öğrenci psikolojisiyle ilgili "Okul Evde Başlar" isimli kitaptan 50 soruyu cevaplamak için ter döktü.
Zonguldak Anafen Dershanesi Müdür Yardımcısı Abdülkadir Uyar, velilerin yarışmadan memnun olduklarını belirterek, "Velilerimiz kitabı çok beğendiklerini ve etkilendiklerini, kitapta yazılanları uygulamaya çalıştıklarını söylediler.
Sınava girerken öğrenci gibi heyecan ve coşku içindeydiler. Bizler, öğrencilerimizin yetişmesinde büyük önem arz eden velilerimizi bu tür etkinliklerle daha bilinçli hale getirmek istiyoruz. Velilerimiz için kitap okuma yarışmalarını gelenekselleştireceğiz" dedi.
Veliler ise, sınav için okudukları kitabın faydasını gördüklerini kaydetti.  Kitap okuma sınavının sonucunda, 50 soruda 47 doğru, 3 yanlış yapan İsa Kiren ve Nevin Ünlü isimli veliler birinciliği paylaştı. Sınavda ilk üçe giren veliler, dershane tarafından ödüllendirilecek.