AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve beraberindekiler Kdz.Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret etti.

 

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte, Kdz.Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi makamında ziyaret etti.


 

ÇAKIR, “VERGİLER TOPLANACAK Kİ BİR TARAFTAN YATIRIMLAR OLSUN”

Bu yıl 28’incisi kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Çakır, başta Vergi Dairesi Başkanı Muharrem Gövce’nin ve tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutlayarak şunları söyledi:

Ülkemizin yapılan bütün yatırımları sizlerin üstün gayretleri ile toplanan vergilerle yapılıyor. Bundan dolayı vergi dairelerini ve vergi haftalarını bir kat daha önemsiyoruz. Bütün bu yatırımlarda sizlerin emeği, eseri var. Bir yerden vergiler toplanacak ki tabi bir taraftan yatırımlar olsun. Yatırımın başladığı nokta verginin tahsilatı ile başlar. Sizleri kutluyor ve tüm ekibinizle birlikte başarılar diliyoruz.”

 

GÖVCE, “YAPILAN HİZMETLERİN TEMELİ VERGİDİR”

Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan ve bu yıl 28’incisini kutladığımız Vergi Haftası kutlamalarının startını sabah Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak verdik. Bu haftanın amacı ülkemiz genelinde vergi bilincinin oluşturulması. Ülkede birçok yapılan hizmetleri n temeli vergidir. Bu vergi hizmetine karşılık bizler de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sizlere de vergi bilincinin oluşması için yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim. ” dedi.