Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ereğli Vergi Dairesi Müdür Vekili Osman Günay ve temsilcileri, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

 

Vergi Dairesi Müdür Vekili Osman Günay ve beraberinde Müdür Yardımcısı Gülten Dönder, Lütfiye Özcan ve Fatih Uçar, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Vergi Dairesi Müdür Vekili Osman Günay, ”25. vergi haftası etkinlikleri nedeniyle sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza verilecek olan kamu hizmetlerinde en önemli finansman kaynağı vergi gelirleridir. Bizlerde bu hafta nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyerek bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

 

‘REKOR PLAKETLERİNİZE ADAYIZ’

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Türkiye’de Vergi Dairesine borçlarını ödeyen ender belediyelerden biri olduklarını belirterek; “Haftanız hayırlı olsun. Vergi olayı son derece önemli gerçekten. Ülkemizde vergi bilincini genel olarak artırdığımız takdirde ülkemizde daha da güzellikler katacağına inanıyorum. Ben kendimi bu konuda örnek bir vatandaş olarak gösterebilirim. Ne eşimin ve ne benim vergi dairesine vergimizi aksattığımız  dahi olmadı. 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum ve 20 yıldır Belediyemin vergi dairesine hiçbir borcu yok. Sizlerin verdiğiniz o rekor plaketlerine talibim. Belediyelerin vergi borçları, sigorta borçları vardır, ben 20 seneden beri çok özen gösteriyorum vergi borçlarını ödemek için. Emeğin karşılığını ödemek içinde son derece önem gösteririm. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Bizde size elimizden geldiğince katkı vermeyi sürdürüyoruz. Yeni yapacağınız vergi binasının arsasını da biz organize ettik, kendinize bir bina yapmanız için ön ayak olduk arsasında. Bundan sonraki çalışmalarınızda da yanınızda olacağız” diye konuştu.

 

Vergi Dairesi Müdür Vekili Osman Günay, Vergi Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinliklere verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür etti.