Kdz.Ereğli OSB bağlantı yolu ve asfalt ihalesinin yapıldığını belirten Kdz.Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Özcan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'e teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Niyazi Özcan, Ticaret ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün'ün 10 Temmuz Cumartesi günü Kdz.Ereğli'ye gelerek yaptığı inceleme ve toplantıların sonuca ulaşmaya başladığını belirtti. Kdz.Ereğli Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolu ve asfalt ihalesinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiğini belirten Özcan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Özcan konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "10 Temmuz tarihinde Kdz.Ereğli'ye gelen Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün çeşitli incelemelerde bulundu ve Ereğli TSO'da sanayicilerimiz ile bir araya gelerek taleplerini sıkıntılarını dinledi. Ziyarette özellikle Organize Sanayi Bölgemizin bağlantı yolu ve asfalt işleminin tamamlanacağına dönük Sanayi Bakanımızın vermiş olduğu söz bizleri son derece sevindirdi ve ümitlendirdi. Çok ciddi bir bütçe gereken bu projenin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı ve ihaleyi alan firma belirlendi. Organize Sanayi Bölgemizde bulunan yatırımcılarımızın da önünü açan bu süreç bizleri oldukça sevindirmiştir.
Emeği geçen verdiği sözü tutan Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün'e, hükümet mensuplarına, Valimiz Erdal Ata'ya, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Görülüyor ki birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak hergüzel işin sonucu alınıyor, Ereğli'mize bölgemize hayırlı olsun" dedi.