Kurban Bayramı dolayısıyla Camlı Köşk'te bayramlaşma programına Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, ali İhsan Köktürk, Zonguldak Alay Komutanı Kıdemli Albay Halil İbrahim Yaşatır, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

TBMM eski Başkanı Toptan, tüm Zonguldak halkının bayramını kutladığını belirterek, “Kurban Bayramı'nı mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde idrak ediyoruz. Bayramlar bilindiği gibi dostlukların pekiştiği, dayanışmanın doruğa çıktığı, dargınların barıştığı güzel duyguların doruğa çıktığı günlerdir. Ben bu nedenle Zonguldak halkının Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Bayramlaşma programına katılan davetlileri Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan ve beraberindekiler karşılayarak bayramlaştı.

Camlı Köşk'teki bayramlaşmanın ardından Vali Yardımcısı fethi Özdemir beraberindekilerle birlikte Polis Evi, Şehit Aileleri Derneği ve Atatürk Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.