Zonguldak Valisi Ali Kaban: “Bir vizyon oluşturma hususunda özellikle şehrimizin geleceğini belirleme anlamında çalışmalar yapılmalıdır. Yapılan işler, hizmetler akılda kalıyor, unutulmuyor”

 

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, AK Partili ve CHP’li meclis üyeleri, Vali Ali Kaban’ı ziyaret etti. İl Genel Meclisi üyelerini Valilik Toplantı Salonu’nda karşılayan Vali Kaban, üyelere yeni görevlerinde başarılar diledi. Kaban, meclis üyelerine yapılan hizmetlerin asla unutulmadığını ifade ederek, “Bir vizyon oluşturma hususunda özellikle şehrimizin geleceğini belirleme anlamında çalışmalar yapılmalıdır” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş ise mecliste komisyonlarını oluşturduklarını ifade ederek, “Ziyaret için biraz geç kaldık. Sizin de programlarınız yoğundu. Meclisimiz, 11 CHP’li, 20 AK Partili üyeden oluşuyor. Bundan sonra Zonguldak için birlik ve beraberlik içinde güzel kararlar alacağımıza inanıyoruz. Sizleri de bu vesileyle ziyaret ettik. Arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun, Zonguldak’ta hizmet yolunda Allah hiçbirimizi utandırmasın” diye konuştu. 

 

“SONUCU SANDIK BELİRLER”
Vali Ali Kaban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Demokrasilerin olmazsa olmazı olan seçim mekanizması neticesinde seçilen bütün arkadaşlarımızın yeni dönemde yapacakları çalışmalarda çok güzel işler yapacaklarına dair inancım var. Kendilerini kutluyor, bu seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu bir yarıştır, bu yarış içerisinde herkes bir rekabet ortamında yarışır. Neticede sonucu sandık belirler. Geçtiğimiz dönemde güzel bir uyum içerisinde çalışıldı. Zaman zaman hukukileştirmeyle sorunlar çıktı. Bu sorunların bir şekilde düzeltilmesi için her türlü yardımı yaparız. Bir vizyon oluşturma hususunda özellikle şehrimizin geleceğini belirleme anlamında çalışmalar yapılmalıdır. Yapılan işler, hizmetler akılda kalıyor, unutulmuyor” diye konuştu.

(Haber Merkezi)