Zonguldak Karaelmas 2012 Karadeniz Uluslararası 12. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Volkan Konak, 8 bin kişiye söylediği türkü ve şiirlerle unutulmaz anlar yaşattı.

Zonguldak Karaelmas 2012 Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ünlü sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Festivalin 3. gününde sahneye çıkan Volkan Konak, kendisini dinlemeye gelen vatandaşları coşturdu. Sahneye, 'Kerkük zindanı' türküsü ile çıkarak kendi türkülerini sevenleriyle paylaşan Volkan Konak, zaman zaman şiir okudu.
Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Volkan Konak, "Bizi dinleyen insanlar ne mutlu ki, herkesle fotoğraf çektirmez. Herkesi kolay alkışlamaz. Biz bu akşam doğru gemilerdeyiz. Nuh'un gemisindeyiz. Bu akşam emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ülkeye maddi manevi fedakârlık yapan herkesi tek tek kucaklıyorum. Başta şehitlerimizi, Çanakkale'den bugüne kadar, Kuva-yı Milliye destanından bugüne kadar herkesi kucaklıyorum dedi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de, konserin ardından Volkan Konak'a madenci heykeli ve festival plaketi verdi.