TELEFON DOLANDIRICILARI AV PEŞİNDE

Zonguldak'ta 1 kişiyi telefonla arayarak ve kendisini 'Emniyet mensubu' olarak tanıttığını ve verdiği hesap telefon numaralarına ATM'den toplam bin 80 TL yatırarak dolandırıldı. Çarşı Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Meşrutiyet Mahallesi Gazipaşa Caddesi üzerinde N.Ş. isimli kişi kullanmış olduğu telefonu arayan kişi, kendisini 'Emniyet mensubu' olarak tanıttığını ve kendisinin verdiği telefon numaralarına toplam bin 80 TL para yatırdı. Bir süre sonra ise dolandırıldığını anlayan kişi polise giderek telefon ile arayana kişiden şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise kendisini emniyet mensubu olarak tanıtarak kişiyi yakalamak için soruşturma başlattı. 

 

BUNALIM EŞİTTİR TEŞEBBÜS

Zonguldak'ta ailevi sorunları nedeniyle bunalıma giren kişi 9 adet hap içerek intihara teşebbüs etti. Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre; Kaleoğlu Köyünde oturan E.Ç. isimli kişi ailevi sorunları nedeniyle bunalıma girerek evde bulunan çeşitli ilaçlardan 9 adet içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından Devrek Devlet Hastaneye kaldırılan E.Ç.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


KIZ ARKADAŞINA GİTMİŞTİ AMA!

Zonguldak'ta 'Kız arkadaşımın yanına gidiyorum' diye evden ayrılan kişi kayıplara karıştı. Soğuksu Polis Merkezi ekiplerinden alınan bilgiye göre; Birlik Mahallesi Tünel Üstü Caddesinde oturan R.Ç. isimli kişi kızı B.Ç.'nin 'Kız arkadaşımın yanına gidiyorum' diye evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve hayatından endişe ettiğini söyleyerek polise başvurdu. Polis ekipleri kayıp kız B.Ç.'yi bulmak için çalışma başlattı.



TEHDİT EDEN TUVALETÇİ

Gökçebey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden alınan bilgiye göre; İstasyon Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Umumi Tuvalete giden O A. isimli kişi tuvalete parasını vermeyince, tuvalet sahibini A.G. ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra ise kavganın büyümesi üzerine A.G.'yi tehdit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri işletme sahibi A.G. ile şüpheli şahıs O.Y.'yı alarak ifadelerini almak üzere polis merkezi götürdü.